Anmeldelse: Usynlig respirator Biointern "Næsemask" - Hvordan jeg blev offer for reklame

Stigningen i hysteri (delvist begrundet) om svineinfluenza førte mig til køb af "filtre til næsen". Annonceringen af ​​apotekets netværk lover, at de er mere effektive end medicinske masker, som de tørrede fra tællerne i de første dage i karantæne.

En anden attraktion var at bære japanske nasalfiltre umærkeligt for dem omkring dig (kun en smal strimmel af lintel er synlig på billedet).

Men jeg bar dem gennem kraft i 3 dage. Jeg vil forsøge at forklare hvorfor.

Handelsnavnet på disse filtre er stealth respirator. Hidtil er der to typer af åndedrætsværn på markedet: Næsemasken (til den tørre næse) og Pitstopper ("koldfanger").

I en lille kasse, en plastikbeholder med tre filtre.

Så overvej et åndedrætsværn før brug.

Hvad fremstilles åndedrætsværn? Kroppen er lavet af blødt gummi, lintel er lavet af farveløs polypropylen, selve filteret er lavet af polyester non-woven spunbond.

Her i denne stilling vil respiratoren være i næsen.

Emballagen angiver, hvordan du installerer filteret korrekt, hvordan du bruger det.

Åndedrætsværnet kan bæres kontinuerligt i 12 timer, så det skal vaskes og tørres godt.

Generelt er produktet meget høj kvalitet. Alle dele er fastmonterede, har ikke chipping, chipping osv.

Det er ikke særlig praktisk at emballagen er en til 3 åndedrætsværn. Det ville være bedre at lave en beholder til en respirator, og de to andre til at indsætte individuelle pakker.

Og nu om mine egne indtryk.

Åndedrætsværn har ingen lugt - hverken gummi eller plast. Men når det er installeret i næsen, er der en let duft, jeg ved ikke, hvordan man skal forklare nøjagtigt - det lugter sådan i stuen efter kvarts. Ozon?

Filtret er let nok til at installere, en blød gummikasse irriterer ikke slimhinden. Men tilstedeværelsen af ​​et fremmedlegeme i næsen blev følt konstant. Dette med min astma er deprimerende.

Det meste af tiden gik jeg med munden åben, hvilket heller ikke er godt. Især i en 40 grader frost. I denne henseende tvivler jeg også på den effektive beskyttelse mod sæsonbestemt pollinose.

Jeg har ingen idé om, hvordan åndedrætsmodellen "med en våd næse" - Pit Stopper. En løbende næse er trods alt en beskyttende reaktion i kroppen, og det er nødvendigt at frigøre næsepassagerne fra afladningen til tiden og ikke forsinke dem.

Generelt vil jeg ikke anbefale stealth åndedrætsværn med en forkølelse. Også jeg anbefaler ikke astmatikere.

Samtidig advarer ingen undtagen producenten om mulige kontraindikationer og forholdsregler ved brug af en usynlig åndedrætsværn.

PS: Jeg gav de to sidste åndedræt til min mand. Han blev interesseret i dem som støvfilter under byggeri og tømrerarbejde.

http://otzovik.com/review_2939133.html

Respirator usynlige anmeldelser

# 104 Konstantin 19-05-2015 7:27

Hej alle! Jeg lider af barndommen på grund af allergier. Jeg har meget på det. Med alderen blev det lettere, men sæsonbestemt pollinose forblev. Hvert år, fra slutningen af ​​april til slutningen af ​​maj, skal jeg holde min næse udenfor, hvordan min næse begynder at svulme, nyser, nøjeregnende næse, og jeg kan ikke trække vejret igennem det, snoet strømmer uendeligt, og hosten optræder også. Vi skal bære et kilo servietter på arbejde, og det er umuligt at arbejde.

MEN! Jeg fandt ved et uheld ud om de givne åndedrætsværn-nev idimki, og besluttede at prøve. I det mindste vil det ikke være værre, og prisen er meget overkommelig, især i betragtning af at en pakke varer mere end en måned.
Først satte jeg dem ikke korrekt i næsen, og de lette ikke meget reaktionen på pollen. Men den næste dag regnede jeg ud og lagde dem rigtigt: Du skal indsætte i de øvre nasalåbninger og ikke i midten af ​​næsen og trække vejret gennem næsen. Samtidig stoppede jeg med at føle ubehag - jeg føler dem slet ikke i næsen og glemmer dem. Og du vil ikke tro - det er virkelig et mirakel! Jeg har stoppet allergier! Jeg lægger dem om morgenen, inden jeg forlader huset, og jeg går til dem hele dagen (jeg vasker dem et par gange om dagen). Jeg er ikke længere bange for pollen med dem, jeg er helt fri for ild og snoet ikke strømmer! Og nu behøver jeg ikke bruge alle slags værktøjer, såsom sprøjter til næsen - det er nødvendigt at sprøjte alt affald i næsen. Sandt nok, jeg stadig bare hvis jeg drikker en tablet Allergodil hver dag. Vigtigst, jeg kan nu leve normalt i den værste måned for mig om et år. Mange tak for disse filtre!

Folk - hvis du tvivler på effektiviteten, så køb kun emballagen til en prøve, prisen er virkelig billig, og tvivl vil forsvinde!

# 103 Sergey 04/28/2015 14:03
Hej, jeg er fra Moskva. Jeg begyndte at bære filtre den 20. april, jeg havde ingen symptomer på allergisk rhinitis, som normalt sker i foråret. Jeg troede, at nok ikke noget blomstrer endnu. Men i dag, når niveauet af birk pollen allerede er højt i luften (jeg følger pollenovervågningen), har jeg endnu ikke haft nogen symptomer. Lad os se, hvordan filtrene vil hjælpe yderligere. Jeg vil skrive!

# 102 Larisa 04/21/2015 13:52
Filtre blev rådgivet til mig af en ven, der var med en allergiker og fandt ud af om dem. Takket være hende og allergisten, der rådede til at bære filtre for at beskytte mod pollen. Jeg bruger dem i to uger, der er ingen nysenangreb, næsestop er meget reduceret (jeg bruger slet ikke næsedråber). Min hoste startede allerede. Nu hoster jeg ikke. Jeg vil fortsætte med at bruge det! Har vænnet sig til dem i 2-3 dage med at bære! Allerede føler dem ikke i næsen. Wow.

# 101 Alexey 03/16/2015 16:26
Endelig har civilisationen nået Rusland: lol:
Støvet skøre på gaderne lige nu i foråret
men ingen svæver med bandager, sundhed er mere end nok fra nationen!
Jeg vil hellere købe.

# 100 Polina 03/10/2015 09:05
Velkommen! For nylig havde jeg en allergiker, lægen råde mig til at se de usynlige filtre. Jeg kunne ikke ride på metroen, reagerede stærkt på lugtene, det var bare tortur for mig. Nu bruger jeg filtre, jeg er meget glad, min næse indstiller ikke og duften er ikke irriterende. Jeg har allergier til træpollen! Jeg vil prøve!

# 99 Alexey 02/25/2015 10:22
Levering i tide, kurirrådgivning bruger dem hele tiden. Jeg bærer åndedrætsværn til både våd og tør næse. Jeg bruger dem ved rengøring af huset, når man rejser på en motorcykel. Ingen mærker deres tilstedeværelse. Kun den første dag i iført er ubelejligt. Så bliver du vant til det.

# 98 Elena 02/19/2015 16:04
Hvert år ventede med frygt blomstring! Sidste år rådede lægen mig til at bruge filtre i blomstringsperioden. Jeg reagerede med en vis mistillid, men jeg brugte dem stadig. De hjalp mig virkelig, det var meget lettere for mig i dem. Og nu bruger jeg det under rengøring af hjemmet, da jeg begyndte at nysen, og det blev svært at trække vejret gennem min næse, da jeg rengjorede. Nu anbefaler jeg dem til mine venner, der lider af allergier under blomstring, støvallergi!

# 97 Paul 02.16.2015 06:38
Jeg arbejder i produktion, hvor støv og skadelige reagenser. Der var en stærk allergi, der manifesterer sig som allergisk astma. Efter at jeg begyndte at bruge nasale masker blev det lettere at trække vejret, og jeg gør mindre og mindre indånding med berodual. Mange skriver om ubehag, når man bærer næse masker. Jeg blev vant til dem næsten øjeblikkeligt og følte ikke noget ubehag. Mange tak til allergi lægen, som anbefalede nasale masker. Jeg tænkte først om åndedrætsværn eller endog om at skifte job, men de usynlige masker viste i øjeblikket en mere effektiv løsning på mine problemer.

# 96 Larisa 12.24.2014 17:51
Hej, jeg er fra Pitegorsk. Ja, jeg vil gerne minde om, at jeg også købte Nos Mask-filtre på udstillingen, som hjælper mig med hverdagen! Jeg udtrykker også min taknemmelighed for pigen, som informerede mig om det æstetiske kendskab til medicinsk uddannelse. Jeg takker også din virksomhed for den behagelige tilgang og information, jeg bruger med glæde. Så jeg vil notere den individuelle tilgang og reklame. Tak! Sv Larissa

# 95 Svetlana 12/24/2014 17:50
På udstillingen blev jeg orienteret om kvaliteten! Jeg købte den (Pit Stopper.) Til min overraskelse holdt jeg op med at plage denne regn fra min næse. Jeg tror ikke, hvor meget regn! Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for filterfabrikanten. Anne ønsker de bedste ønsker for det kommende N. år!

# 94 Admin 12/24/2014 16:24
Svetlana, tak for de venlige ord og ønsker! Vi lykønsker dig også med nytår, først og fremmest ønsker dig sundhed og alt hvad du ønsker for dig selv :)

# 93 Admin 12/24/2014 08:50
Svetlana, tak for de venlige ord og ønsker! Vi lykønsker dig også med nytår, først og fremmest ønsker dig sundhed og alt hvad du ønsker for dig selv :)

# 92 Svetlana 12/24/2014 06:50
På udstillingen blev jeg orienteret om kvaliteten! Jeg købte den (Pit Stopper.) Til min overraskelse holdt jeg op med at plage denne regn fra min næse. Jeg tror ikke, hvor meget regn! Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for filterfabrikanten. Anne ønsker de bedste ønsker for det kommende N. år!

# 91 Svetlana 12/23/2014 8:24
God nat, jeg er fra Krasnoyarsk, jeg hedder Svetlana, en grundskolelærer. For ikke så længe siden blev der afholdt en udstilling i Moskva, jeg fik mulighed for at gøre mig bekendt med dine filtre. Ikke alene mødte pigen mig, da hun introducerede sig for Anna. Nå takket være pigen og hendes hyggelige smil og kende alle oplysninger om filtre Det syntes at hun producerer dem selv! Men desværre er japanskerne foran. Da jeg var fuldt informeret om kvaliteten af ​​disse fantastiske filtre, vil jeg sige følgende. Jeg er tættere på at falde, midten af ​​december er konstant at hælde

# 90 Svetlana 12/23/2014 8:24
God nat, jeg er fra Krasnoyarsk, jeg hedder Svetlana, en grundskolelærer. For ikke så længe siden blev der afholdt en udstilling i Moskva, jeg fik mulighed for at gøre mig bekendt med dine filtre. Ikke alene mødte pigen mig, da hun introducerede sig for Anna. Nå takket være pigen og hendes hyggelige smil og kende alle oplysninger om filtre Det syntes at hun producerer dem selv! Men desværre er japanskerne foran. Da jeg var fuldt informeret om kvaliteten af ​​disse fantastiske filtre, vil jeg sige følgende. Jeg er tættere på at falde, midten af ​​december er konstant at hælde

# 89 Admin 12/20/2014 9:30
Rina, filteret er ikke en tampon.) Filters hovedfunktion filtrerer og absorberer ikke rigelige (!) Sekretioner. Det faktum, at din apati er "vågner" på grund af at falde ud af filteret, og du også vil "trække ud og smide den ud", som allerede er faldet ud, har intet at gøre med japanske producenter.

# 88 Rena 12/20/2014 8:39
Fabrikanterne tog ikke højde for, at filteret vypodaet med en rigelig løbende næse. Når de falder ud, vækker apati, jeg vil trække dem ud og smide dem ud! Ære ordfiltre er ikke afgørende

# 87 Administrator 10/27/2014 10:47
Det runde filter, især NOSE MASK (for en tør næse) er meget blød og tager det rigtige firma inde i næsehulen. Det er ikke klart, hvordan du selv har besluttet, at en del af luften passerer ufiltreret. Disse er subjektive følelser, der ikke understøttes af noget. Det er også muligt, at den individuelle struktur af dine næsepassager og septum eller den forkerte størrelse skaber sådanne fornemmelser.

# 86 Alexey 10/26/2014 16:17
Efter operationen på næsen var der et behov for at beskytte vejret. Japanske filtre: En god ide, nødvendig, men stadig rå, ikke perfekt. Det runde filter blokkerer ikke helt min oval nasale åbninger, men det meste af luften passerer uden at blive filtreret. Fremspring fra næseborene på det forkerte tidspunkt.

# 85 Lena 10/10/2014 17:46
Efter operationen på næsen var der et behov for at beskytte vejret. Japanske filtre: En god ide, nødvendig, men stadig rå, ikke perfekt. Det runde filter blokkerer ikke helt min oval nasale åbninger, men det meste af luften passerer uden at blive filtreret. Fremspring fra næseborene på det forkerte tidspunkt.

# 84 Administrator 09/17/2014 15:45
Anya, du lugter lugterne, men der er ingen irriterende virkning på næseslimhinden.

# 83 Anya 09/15/2014 03:45
Jeg har ikke allergisk bronchial astma, det vil sige, jeg har brug for beskyttelse mod kemikalier, parfume, tonsvis af røgrøg. Fortæl mig, om filtrene vil hjælpe imod dette?

# 82 Administrator 09/10/2014 20:44
Albina, god dag. Kornsammensætning af højkvalitetscement: Korn mindre end 5 mikron - ikke mere end 20%, korn med størrelser 5-20 mikron - ca. 40-45%, korn med størrelser på 20-40 mikron - 20-25% og korn større end 40 mikron - 15-20%. At dømme efter partiklernes størrelse, vil de blive forsinket af filteret.

# 81 Albina 08/30/2014 12:44
Arbejde relateret til cement. Vil filtre hjælpe i mit tilfælde? Og så efter arbejde er hele næsen sort (indeni).

# 80 Admin 08/16/2014 19:43
Alexander, vi sender ordrer til regionerne uden forudgående anmeldelse. Hvis du forlod en e-mail-adresse, når du bestiller en ordre, sender vi nummeret til din mail til det. Under alle omstændigheder venter du på notifikation fra posthuset eller skriver os et brev, hvor du angiver kundens fulde navn, adresse og e-mail for at afklare ordren

# 79 Alexander 08/14/2014 15:43
Velkommen! Jeg bestilte filtre den 11. august, men der var ingen ordreafklaring fra dig! Er det fornuftigt at vente på dem eller ej?

# 78 Læge Sergey 07/07/2014 09:43
Kære Sergey, filtre passer måske ikke til dig, forårsager ubehag, men hvad angår beskyttelse mod allergener, er de 100% effektive, fordi værdien af ​​alle luftgeneraller er meget mere end 10 mikron (filterets filterbase bevarer partikler fra 0,1 μR). Ubehag kan være forbundet med krumningen i næseseptumet, kan være resultatet af kraftig hævelse af næseslimhinden, som sker med allergisk rhinitis. Eller måske er du ikke allergisk og vasomotorisk rhinitis. Jeg anbefaler, i tilfælde af udtalt hævelse af næseslimhinden, inden du bruger filtre, at fjerne så meget som muligt hævelse af slimhinden. Til dette er der relevante topiske præparater. Når hævelsen af ​​næseslimhinden er reduceret, skal du bære filty. Men jeg udelukker ikke øjeblikket for individuel intolerance, som kan forekomme på ethvert stof og ethvert middel til beskyttelse, og ikke kun på filtre til næsen.

# 77 Olga 07/17/2014 17:13
Jeg bestilte filtre i begyndelsen af ​​juli, har stadig ikke ankommet. Allergier er i fuld gang! (((

# 76 Sinitsyn Alexey 07/11/2014 18:26
Til allergisten rettet for tre uger siden, om allergi. Jeg er meget bedre nu. Den første uge brugte jeg næsespray, opatanol drypede og jeg drikkede desal, men der var ingen større forbedringer, men da jeg begyndte at bruge åndedrætsværn, gik hr. Evidimki, som lægen rådede mig, alting meget hurtigt! Nu er det nogle gange koldt, men ganske let. Åndedrætsværn købt for våd og tør næse. Allerede vant til dem. På arbejde i dem og hjemme gør jeg rengøringen. I denne uge går vi til naturen - se om de skal være der. Under alle omstændigheder er jeg meget taknemmelig for dig. I efteråret håber jeg også at gennemgå omfattende behandling. Mange tak!

# 75 Admin 07/04/2014 15:27
Irina, tak for din raffinerede og positive feedback! Vi ønsker din familie sundhed og lykke!

# 74 Sergey Krasnodar 06/27/2014 15:42
Jeg ved ikke, hvorfor alt er så glad, jeg kunne ikke lide dem enten med hensyn til beskyttelse mod allergener, ikke ved følelser i næsen. Når de allerede flyder fra næsen, er de bare irriterende, og du begynder uundgåeligt at nysen! Jeg blev vant til dem i to uger og var ikke vant til det - hver gang som første gang. Jeg lider mest om morgenen efter søvn, alle de andre gange 20 - kun bruser sparer og derefter% med 80. Sæt filtre om natten er resultatet kun nul, der er ubehag. Som følge heraf tror jeg, at penge er til vinden, selv om jeg har tillid til japanske opfindelser, måske har de bare ikke passet mig. ((

# 73 Krasnoperova Irina 06/01/2014 09:40
Vi købte en killing søn og forsvandt! Allergi tortureret, men at dele med den brute NO! FILTER SOM ENKELT BESKYTTET og familie fra skandaler, og mor fra allergi og fisse fra ensomhed! Alle i live ALLE tilfredse. Og vigtigst af alt Narkotika!

# 72 Rosalia 05/12/2014 16:40
Tak. Så der er ingen forskel, hvilken skal man bruge? Har de de samme filtre? Er blokeringsanordningen i en sund tilstand, der skal beskyttes mod infektioner, hvis det bliver fugtet eller brugt tørt?

# 71 Admin 05/10/2014 12:38
God eftermiddag, Rosalia. I princippet er enhver type filter egnet til beskyttelse mod infektion, da eventuelle vira og bakterier kommer ind gennem luftvejeorganerne i suspension, det vil sige på dråber af aerosoler eller støvpartikler, og disse partikler fanges fuldstændigt af filteret. Med hensyn til brugen af ​​en hovedkald kun med forkølelse er det ikke obligatorisk, men anbefalende. Du kan bruge enhver type og type filter, der passer dig.

# 70 Rosalia 05/09/2014 18:38
Fortæl mig, hvilke arter der bruges til at beskytte mod infektioner? dvs. når det er sundt. I beskrivelserne er beskyttelse mod infektioner angivet i en forkølers blokering, men det siger, at den kun skal bruges til forkølelse. Hvilken skal man tage? Og sådan et spørgsmål, hvis du stadig har brug for en blokering, skal du suge den før brug?

# 68 Olga 04/29/2014 15:37
Velkommen! Fortæl mig venligst, er det muligt at købe filtre i apotekets netværk af 36,6 Novosibirsk?

# 67 Anonimus 04/25/2014 12:50
i apoteker sælges, men ikke overalt. Måske har alle forskellige måder, men hvis mine ikke får pollen i min næse, så er der ingen tårer, ingen nysen, ingen hoste. De kommer også fra gaden, alle tøj i vasken selv i brusebadet med vask af hovedet. Ting er sjovt, men det hjælper virkelig!

# 66 Alexander 04/16/2014 06:36
Kan du vide, om levering til Skt. Petersborg er mulig med selvaflevering via apoteker "36,6"? Hvis ja, hvor skal jeg markere denne betingelse ved bestilling?

# 65 Olga 04/02/2014 09:24
Fortæl mig venligst. Hvis du bruger et filter til en tør næse i 12 timer om dagen (der er ingen kat i lejligheden, ikke på arbejde), hvor mange dage vil det være nok? Hvor ofte skal det vaskes, være i lejligheden (ikke i rengøringsfasen, men bare om natten), hver time eller nok til hele natten, og jeg kan sove godt til morgenen? Jeg vil gerne købe og prøve, hver dag bliver kvælningen stærkere om morgenen.

# 64 Admin 03/17/2014 20:50
God dag, vi udpegede standardstørrelsen som L, en lille en - S. Det er svært at bestemme den passende størrelse uden at se patienten, så tag begge størrelser, hvis der er tvivl om at tage stilling til fremtiden.

# 63 [email protected] 17-03-2014 19:14
Hej. Ouze, at der er nasale filtre og besluttet at købe til min søn, prøv det, så at sige (han har sæsonbestemte allergier).Jeg kan ikke bestemme, hvilken størrelse han har brug for. Du er skrevet den størrelse S er til kvinder og børn, men hvilken alder ? Min søn er 15 år gammel. Det er stadig skrevet om standardstørrelser. Hvad er disse? Jeg så kun S og L. Hilsen, Galin a.

# 62 [email protected] 03/17/2014 12:34
Hej. Ouze, at der er nasale filtre og besluttet at købe til min søn, prøv det, så at sige (han har sæsonbestemte allergier).Jeg kan ikke bestemme, hvilken størrelse han har brug for. Du er skrevet den størrelse S er til kvinder og børn, men hvilken alder ? Min søn er 15 år gammel. Det er stadig skrevet om standardstørrelser. Hvad er disse? Jeg så kun S og L. Hilsen, Galin a.

# 61 Administrator 02/14/2014 15:23
Hej, Ala! En frisør og en manicurist kan anbefale nasalfiltre i første omgang sammen med allergier for pollen og støv. Så du kan beskytte dig mod erhvervssygdomme i luftvejene, såsom polynose, bronkitis, astma.

# 60 Alla 02/12/2014 18:24
Velkommen! Fortæl mig, er det fornuftigt at købe disse nasalfiltre til frisører (mange stærke kemiske lugtstoffer)?

# 59 Læs 12/27/2013 09:24
I Ufa solgt på apoteker? i 36.6 begyndte at levere?

# 58 Victoria 11/29/2013 12:32
Hele dagen forsøger jeg at bære en slags lignende filter - vedvarende ulemper, det er svært at trække vejret, jeg forsøger at rette det, det skifter og ridser slimhinden. Når du trækker vejret godt, er et filter skiftet, og ufiltreret luft er begyndt at strømme. Analog Han er den analoge! Japansk er virkelig meget bedre og mere komfortabel! Lav instruktioner med et billede af, hvordan filteret skal være i næsen, ifølge dit billede er det ikke muligt at forstå, hvordan det skal være.

# 57 Roman 11/27/2013 8:44 PM
Du har en fejl på hjemmesiden i afsnittet "Certifikater" - i 2. afsnit angives det, at en normal person inhalerer 0,5 liter luft pr. Minut. Det er det ikke. Først og fremmest er en persons lungevolumen 4-5 liter, med en respirationshastighed på 12-15 pr. Minut, inspirationsvolumenet er 0,5 liter! Selv ved beregning af livsstøttesystemer antager jeg, at lungeventilationen i ro er 6 l / min, med mild anstrengelse - ca. 20 l / min og for hårdt arbejde - 60 eller mere. Derfor er testluftstrømningshastigheden i eksperimentet 12 l / min. - Faktisk er behovet for en person med mild fysisk anstrengelse, for eksempel med evenba. Tak.

# 56 Admin 11/27/2013 5:17
Romersk tak for den informerede kommentar)


# 54 Sima 10/03/2013 4:28 PM
Jeg er selv allergisk overfor ambrosia, og jeg har en ide om, hvad det er. Derfor anbefaler jeg japanske filtre i næse. Jeg bruger det selv. Når man bygger negle, flyver støv en søjle og trækker vejret i ro med et filter. Men når jeg tager det af. Der er så mange kaki!) Så jeg anbefaler også til manicure masters og alle, der arbejder med støv.

# 53 Margarita 09/26/2013 16:15
Jeg kommer til at få Pit Stopper til at transportere i metroen ved epidemi af et influenza. Jeg synes, det vil være behageligt, at disse ting er usynlige, ellers plejede du at bære en ansigtsmaske, og folk skyttede væk :)))

# 52 Sanya 09/13/2013 09:14
Ururu

# 51 Yuri 09/04/2013 14:14
Tak for de store filtre - stor hjælp!

# 50 Alla 20-08-2013 17:13
En vidunderlig opfindelse, jeg følte mig som en mand allerede i 3 dage med et par åndedrætværn! En eller to minusser, de er engangsbrug, maksimalt 3-4 gange om dagen (et par i 3 dage). På dag 4 brød både det første par og det andet sammen. Noget du overdrevne om genbrugelige...

# 47 Olga 08/15/2013 3:13 PM
Jeg bestilte filtre i begyndelsen af ​​juli, har stadig ikke ankommet. Allergier er i fuld gang! (((

# 45 Natalia 08/07/2013 09:29
Jeg har længe været allergisk overfor støv. For mig var rengøringen bare tortur og endte meget ofte med udseende af næsetilstopning, og nogle gange med angreb af kvælning. Jeg på min allergistråds vej købte filtre. Mange tak til hende, nu kan jeg komme ud og ikke nyser eller kvæl. Og også, jeg vil gerne sige, at det er lettere for mig at trække vejret i dem udenfor.


# 44 Admin 07/07/2013 15:21
Pavel, ASIT er nødvendigt for dig i et så alvorligt tilfælde, og vi anbefaler patienter denne behandling. Filtre skal anvendes på forhånd, før blomstringsperioden, helst, snarere end at vente på, at dit næsehul svulmer og opblæser, så det vil afvise enhver forsøg på at påvirke den. Filtre skal også anvendes sammen med ASID i særlig alvorlige tilfælde som forebyggelse, ikke behandling. Du har forsøgt at blive "behandlet" af en åndedrætsværn som følge af dine misforståelser om at ordinere personlige værnemidler. En usynlig åndedrætsværn er forebyggelse af pollinose, blokering af indtrængen af ​​et allergen, og ikke en behandling! Vær forsigtig, vær venlig.P.S. Det faktum at du har en stærkere væske blev frigivet - det er normalt, svampen i Pit Stopper trækker først ud slimet, og med yderligere slitage undertrykker den allerede sin sekretion.

# 43 Paul 07/05/2013 19:24
Købt 40 minutter siden 2 pakker Pit Stopper. For en person med så stærk sæsonbestemt allergi som min, er det spild af 1500 rubler. Efter præcis 5 minutter svulmer svampen i filteret op fra snuten og væsken flyder ud af næsen. Filtrerne selv er endnu mere irriterende (kløe) til slimhinden, hvilket forårsager en endnu større udledning af fluiditet. I 10 minutter, vasket 2 gange og forstod ikke deres betydning. Det er en skam, og så håbet. Generelt for en person som mig, vil kun ASIT hjælpe, som jeg vil gøre i efteråret. Alt godt.

# 42 Administrator 06/25/2013 20:10
Lana, det er efter min opfattelse klart, at rent mekaniske polypper forstyrrer den frie passage af luft gennem filteret, selvom det ikke er en absolut kontraindikation, skal du bare bruge den med forsigtighed.

# 41 Lana 06.23.2013 08:35
Fortæl mig venligst, hvad forårsagede begrænsningen af ​​at bære pit stop for polypper?

# 40 Sveta 06/15/2013 09:25
dvs. hvis jeg lugter tobak gennem et filter, vil cigaretter komme ind i mine lunger sammen med lugten og de skadelige stoffer fra cigaretter?

# 39 Admin 13 Juni, 2013 12:09
Ja, filtre reducerer den irriterende virkning på næseslimhinden. Lugt, du vil føle, men slimhinde irritation vil være mindre.

# 38 af verden 06/12/2013 12:09
Gør filtre beskyttet mod cigaretrøg? Og med hvilken procentdel?

# 37 Admin Jun 10, 2013 10:37 pm
Svetlana, du kan bære filtre så meget som du kan eller passer, bare vask dem med jævne mellemrum. Om natten kan de heller ikke tage afsted, hvis du har brug for det.

# 36 Natalia 06/10/2013 17:36
Før brugen af ​​filtre i de sidste år i blomstringsperioden ligger jeg ofte på hospitalet. Jeg har sådan en forfærdelig allergi. I år, med disse vidunderlige tricks, rejser jeg endda ud af byen til naturen og føles som en fuldverdig person. ! TAKK.

# 35 svetlana 06/09/2013 17:18
Fortæl mig venligst, du kan bære dem hele tiden, tag bare af vasken? Det er bare, at jeg ikke har nogen ide om, hvordan man sover uden dem, næsen ligger virkelig ned, og med dem er alt godt, de hjælper 100%. Godt gjort er japansk, og du er god for at have bragt dette mirakel til os i Rusland. TAKK!

# 34 Lesia 05/26/2013 09:07
Dette er et rigtigt fund for allergier. Jeg har været allergisk siden jeg var 14, at rense huset eller være i et rum med stærke kemiske lugte er et stort problem for mig. I dag forsøgte jeg at gøre husrengøring i denne åndedrætsværn (til tør næse), jeg har aldrig nyset, for ikke at nævne resten af ​​symptomerne. Jeg vil bruge med stor glæde.

# 33 Olga 05/12/2013 18:26
SEG VENLIGST, LEVERER VI TIL BELARUS, OG HVOR SKAL DEFINERES MED STØRRELSEN?

# 32 Alexander 04.24.2013 19:40
I løbet af de sidste 20 år er dette det eneste middel, der virkelig hjælper.

# 31 Victoria 04/21/2013 18:04
Hvad er brugen af ​​1 par næsemaskefiltre? Hvordan kan de vaskes med vand. Hvis de har en klæbrig base indeni?

# 30 Admin 04/21/2013 17:31
Den anbefalede brugstid for 1 par næsemaskfiltre er omkring en uge, og det er generelt nødvendigt at se på situationen, hvor intensivt filteret anvendes, og i henhold til graden af ​​filtertøj kan det også konkluderes, at levetiden er forbi. Der er ingen klæbemiddelbase inde i filteret, delene er mekanisk forbundet.

# 29 Admin 04/21/2013 08:40
Lilya, filtre er et alternativ til almindelige halvmasker eller åndedrætsværn, der er ubehagelige at bære og trække vejret i, er vanskelige. At blokere indtrængen af ​​allergener i næsen - behovet for pollinose! Du kan beskytte dine øjne med briller. Filtre blokere den vigtigste massive strøm af allergener i nasalhulen - "chok" -organet (hvor faktisk den allergiske reaktion udløses) under pollinose, og dette er den vigtigste opgave i denne sygdom!

# 28 Lily 04/20/2013 10:38
og han blokerer helt allergier, eller for eksempel nysen og løbende næse, fjerner han og rives og rødmer i øjnene - hvordan man er her.

# 27 Irina 03/29/2013 7:27 PM
Du ved, Alain og filtre hjalp mig. Jeg arbejder på et fjernsynsstudie og der i de rum, hvor der er mange støvoptagelsesprogrammer. Jeg tænkte allerede at skifte arbejde, fordi det var umuligt at sluge tabletter hver gang for at sprøjte dråber i næsen! Og selv det var ikke særlig nyttigt. Med filtre blev det meget lettere. Jeg bruger dem allerede i et halvt år. Meget glad!

# 26 Alena S. Moskva 03/28/2013 11:49
Jeg lærte om filtre ret ved et uheld, da jeg var i en konsultation med en allergiker. Jeg har været allergisk over for husstøv i meget lang tid, og hver gang rengøring for mig er tortur: hoste, nysen og næsestop. Jeg skjuler ikke det faktum, at jeg behandlede filtre med en vis mistillid. Men da jeg kom hjem besluttede jeg at prøve dem med det samme. Jeg kan ikke formidle min overraskelse og glæde, da jeg rensede uden nyser, hoste og næse vejret frit. Nu vil alle mine venner, der lider af allergier over for støv, rådes til at prøve disse nasale masker. Ja, de er helt usynlige..

# 25 Tatyana 03/15/2013 2:11 PM
fortæl mig, hvordan du vælger den rigtige størrelse? Jeg er forvirret


# 24 Admin 03/04/2013 18:49
Tatiana, standardstørrelser er som regel egnet til voksne og til børn - til børn og kvinder med små, smalle næse. Pit Stopper standard anbefales kun til mænd, små til kvinder og børn.

# 23 Rose 03/04/2013 14:23
God eftermiddag Hvor meget vil leveringen i Orenburg af to almindelige næse masker (L) 8 mm og en Pit Stopper (L) 6 mm omkostninger?

# 22 Admin 4. marts 2013 11:48
Velkommen! I området 200 rubler. - Tariff for russisk post. I løbet af denne måned vil nasalfiltre også sælges i netværket af apoteker "36,6".

# 21 Anat 01.02.2013 15:27
Et vidunderligt filter, som du kan glemme, at atmosfæren omkring os er forurenet, jeg vil være særlig opmærksom når du trækker vejrtræk i vejrtræk. Tak for disse flotte filtre, nyd at bruge det.

# 20 Admin 01/13/2013 21:20
Tatiana, tak for den konstruktive bemærkning. I tabellen blev der lavet en fejl, som allerede er rettet. Generelt filtrerer filtreringsmaterialet - medicinsk non-woven spunbond partikler over 100 nm, og influenzaviruset har en sfærisk struktur og en størrelse på 80-120 nanometer, og vira indtræder kun indgangen til menneskekroppen på overfladen af ​​støvpartikler eller aerosoler, som er 100% forsinket af filteret. Også fra sådanne allergener som pollen af ​​planter forbliver filtret på 100%.

# 19 Tatyana 01/12/2013 8:35 PM
Så hvordan kan et filter holde en influenzavirus? Er virusstørrelsen 100 gange mindre end den angivne filterbåndbredde? 100 nanometer mod 10 mikron.

# 18 Anton 01/07/2013 17:45
en slags affald og ikke filtre.

# 17 Claudia 11/17/2012 3:45 pm
"Renlighed er en garanti for sundhed", siger det berømte slogan. Og det er svært at ikke være enig. Men selv om luften i Minsk, hvor jeg tilbragte flere maj dage, ikke er som Moskvas eksempel, vokser antallet af allergikere i Hviderusland såvel som i Moskva. Ak, i dag er behandlingen af ​​denne alvorligste sygdom reduceret som regel til bekæmpelse af dets symptomer, identifikation af allergenet og minimering eller eliminering af allergenet fra patientens liv. Nogle gange er det meget svært at gøre dette, og nogle gange er det næsten umuligt. Her for eksempel - i Japan bærer millioner af mennesker hvert år ansigtsmasker på deres ansigter - fordi disse masker beskytter dem mod pollen fra søgetræet, et allergen til et stort antal japanske. Det er ikke overraskende, at det var her i landet, at de opfandt en gadget, der erstatter gazeforbindelsen - "Næsemask". Faktisk er det også en maske, men usynlig på ansigtet.

# 14 Sergey 10/25/2012 11:40
Og hvordan vælger du den nøjagtige størrelse?)

# 13 Admin 10/17/2012 11:40
Olga, standardfilterstørrelsen skal passe. Tilsyneladende sætter du det ikke korrekt på. Rørets standardstørrelse er 8 mm, og afstanden inde i næsehulen er 2-4 mm. Da filteret indsættes indad, indtil det stopper, lukkes dette hul helt.

# 12 Olga 09/29/2012 11:38
voksen størrelse "russisk" størrelse passer ikke! har brug for 10-12 mm. købere, pas på!

# 9 Tatyana Krasnodar 08/29/2012 11:37
Bestilte 2 sæt filtre til næsen i posten, det vil sige for "tør" næse og "hovedkold". Modtaget om 5 dage. I vores region er mange mennesker allergiske overfor ambrosia. Jeg skriver en anmeldelse for at dele med dem, der tvivler på japanske filters effektivitet. Personligt er jeg meget hjælpsom. Jeg er konstant på gaden i filteret og jeg nyser ikke, jeg hoster ikke, jeg var kold !! Det eneste, jeg vil sige med det samme, er, at rhinitisblokkeren er lidt af et crush, men for mig personligt, måske vil det være anderledes end nogen andre, det er lidt ubelejligt. Det er virkelig bare en kode for rhinitis, der er bedre at bære. Og så for den "tørre" næse føles slet ikke og indånder den let. Generelt er det i hvert fald ikke medicin, det er muligt at bære en fremmedlegeme i næsen)

# 8 Julia Rostov region 08/20/2012 11:36
Jeg bestiller for anden gang til hele familien: min mand til arbejde, til lektier selv og barnet fra allergi til blomstring. Mange tak for disse fantastiske små filtre :-)

# 7 Admin 30.07.2012 11:35
Omkostningerne afhænger af pakkenes vægt, så porto til to pakker vil være omkring 200 rubler. Levering til tiden er normalt fra et par dage til en uge. Efter en uge, hvis du af en eller anden grund ikke har modtaget en meddelelse, skal du gå til posthuset og finde ud af om pakken er ankommet til dit navn.

# 5 Aleksa 07/27/2012 11:34
Løbende næse - nej! Allergier - nej! Snorking - NEJ! Munden begyndte ofte at trække vejret gennem munden. Det er nødvendigt at skylle og tørre regelmæssigt! Jeg smør dem stadig med mentholsalve! flyve fuld, bare trudge! Som en god gammel tyggegummi! Og åndedrættet er altid frisk og tydeligt!

# 4 Ilya motorcyklisten 09.07.2012 11:33
Jeg læste på forumet om disse åndedrætsværn. Jeg har længe haft et problem med valget af beskyttelsesudstyr, du kan ikke bære det sædvanlige under en hjelm, aetot er helt rigtigt. Generelt er japansken stor!

# 3 Larisa Moskva 06/27/2012 11:32
Jeg bestilte filtre til næsen på stedet, bragte kureren næste dag. Jeg er allergisk over for husstøv og støvmider. Jeg var overbevist om effektiviteten af ​​disse små åndedrætsværn :-) Hvordan jeg klæder, stopper jeg nysen og hoster og lægger ikke min næse! Nu gør jeg alle lektier med et filter til næsen, og indtil jeg gør en våd rengøring, tager jeg det ikke af! Jeg råder alle!

# 2 Alain Schneider 06/19/2012 11:31
06/08/12 blev der købt en åndedrætsværn. Meget godt tilfreds. Allergisk med mange års erfaring. Jeg lider af pollinose siden barndommen. Følte en stor forskel ved at bære denne åndedræt hele dagen. Hun tog afsted for et par timer i løbet af dagen og hvilede næsen gradvist på. Wore igen åndedræt frit. Jeg ved ikke, hvor længe det vil være nok, men punktet er, at det hjælper - faktisk. Jeg var overbevist af min egen erfaring. Jeg råder. Nu venter jeg på størrelsen af ​​s. For datteren. Sendt i tide. I Samara. I løbet af ugen. Jeg betalte pr. Post. Praktisk. Plusser er plusser. Minusser der er ingen størrelse s for små næse)) Jeg vil råde venner: Ja

http://beauty-business72.ru/index.php?route=information/informationinformation_id=12

Usynlige åndedrætsværn (næsefiltre)

Næsefiltre beskytter kroppen mod smitsomme sygdomme (akutte åndedrætsinfektioner, akutte respiratoriske virusinfektioner, influenza) og allergiske reaktioner. Virksomheden "VL1" er den officielle repræsentant for den kendte japanske producent, tilbyder usynlige åndedrætsværn for komfortabel slid og beskyttelse mod vira og allergener. Vores side præsenterer certificerede produkter, som kan bestilles ikke kun i hele Rusland, men også i CIS-landene.

Det var japanske forskere, der var de første, der skabte uklare og vigtigst behagelige næsefiltre. Fordelen ved denne opfindelse er, at de usynlige åndedrætsværn effektivt beskytter næseslimhinden fra kontakt med et allergen og en virus, samt forhindre hår, pollen, støv, røg og smog i at komme ind i luftvejene.

Du kan købe filtre til næsen i Moskva og i hele Rusland for både en voksen og et barn. De er helt sikre og egnede selv for gravide kvinder. På vores hjemmeside finder du passende nasale respiratorer i størrelse og hurtigt bestille. Ledere er altid klar til at give up-to-date information og professionel hjælp til at vælge.

Fordele ved japanske næsefiltre

Filtre i næsen fra den japanske producent har flere fordele i forhold til produkter fra andre producenter. Lad os overveje deres særpræg mere detaljeret.

  1. Japanske nasale åndedrætsværn er lavet af højkvalitets innovative materialer, der ikke forårsager ubehag i brugen.
  2. Evnen til at stoppe den løbende næse. Nasalfiltre kan bruges selv i tilfælde af rhinitis, absorberende fugt.
  3. Effektiv mod allergi. Japanske nasale filtre forsinker allergener, som vil spare dig for de smertefulde symptomer på allergier.
  4. Forebyggelse af virussygdomme. Japanske filtre i næsen forhindrer bakterier og viraes indtrængning, hvilket er særligt vigtigt i perioder med epidemier.
  5. Evne til at vælge produktets størrelse og kategori. Nasalfiltre kan opdeles efter størrelse og kategori. Hvad angår størrelsen, vil du ikke være svært at vælge som et lille åndedrætsværn for et barn eller for en voksen med en lille næse, så et filter til en standard stor næse. Usynlige åndedrætsværn er også opdelt i 2 kategorier: til "tør næse" og under forkølelse.

Vigtigt at vide!

Lad os fremhæve nogle punkter, du skal vide, hvis du vil købe en usynlig respirator.

  1. Usynlige åndedrætsværn til forkølelse er kun effektive i et fugtigt miljø. Dette forklares af princippet om deres arbejde: Når slimhinden fjernes fra næsen, udvides filteret lidt.
  2. Personer, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, anbefales at købe åndedrætsværn af begge kategorier: til "tør næse" og med forkølelse. I det første tilfælde kan du ved hjælp af et filter undgå en allergisk rhinitis, men hvis rhinitis er startet, skal du bruge den anden kategori af filtre.
  3. Filtre skal bruges omhyggeligt, hvis: du har delvis blødning fra næsen, næsepytten er stærkt buet, der er astma, polypper.
  4. Vi anbefaler ikke at anvende filtre til næsen i barndommen.

Der er 4 typer af filtre på stedet: Næsemask S, Næsemask L, Pitstopper S, Pitstopper L. Hver type har sine egne egenskaber, så kontakt legen før du køber. Følg vores anbefalinger og så vil brugen af ​​stealth respirators ikke forårsage ubehag!

http://jp-mask.ru/otzyvy

Lægemidlet til forkølelsessynet Åndedrætsværn - tilbagekaldelse

Fremragende beskyttelse mod allergi og vira (foto).

Usynlig Repirator er et filter, der indsættes i næsepassagerne og filtrerer luften ind i luftvejene. Den opbevarer partikler på 100 nm i størrelse. Disse kan være virus, støv, svampesporer, pollen osv. Jeg er allergisk over for pollen. Da jeg ankommer til min dacha, begynder jeg at nyse kontinuerligt, indtil jeg tager afsted til byen. Disse filtre er en ægte frelse. Før du kommer ud af bilen på hytten, indsætter jeg filtre i næsepassagerne, og se og se! Ingen allergier. de er absolut ikke mærkbare, da jumperen, der forbinder de to filtre, er gennemsigtig. Jeg kan anbefale dem at beskytte mod vira under en influenzapidemi. De masker, som alle bærer på dette tidspunkt, er jo så ubehagelige og ødelægge udseendet.

Disse filtre er lavet i Japan. Du kan købe dem i onlineforretningen [link] og nogle apoteker.

De kan genbruges og gribe dem i 6 måneder. De kan vaskes og genanvendes.

http://irecommend.ru/content/velikolepnaya-zashchita-ot-allergii-i-ot-virusov

Respirator usynlige anmeldelser

Meddelelsen Мarti »17 Feb 2015, 20:04

13-06-12 Elena Krylova Karakter: Elena K., Moskva. 9. juni 2012 Vi bestilte 2 pakker af stealth respirators til en "tør" næse og et kit fra en forkølelse. Leveres kurer dagen efter ordren. Jeg lider af allergier til husstøv, hjemme lever katten også. Hver gang var der en frygtelig hoste og en næse blev hældt. Nu når jeg er ren, sætter jeg altid åndedrætsværn i min næse og ikke længere hoster! Effekten er meget mærkbar! Og ånder meget let og naturligt. Allerede anbefalet til venner. God ting!
Godbidder
nogle plus!
ulemper
ingen små størrelser.
Vil rådgive venner: Ja

06/08/12 Alena Schneider Evaluering: Hun købte åndedrætsværn. Og glad. Allergisk med mange års erfaring. Jeg lider af pollinose siden barndommen. Følte en stor forskel ved at bære denne åndedræt hele dagen. Hun tog afsted for et par timer i løbet af dagen og hvilede næsen gradvist på. Wore igen åndedræt frit. Jeg ved ikke, hvor længe det vil være nok, men punktet er, at det hjælper - faktisk. Jeg var overbevist af min egen erfaring. Jeg råder. Nu venter jeg på størrelsen af ​​s. For datteren.
Sendt i tide. I Samara. I løbet af ugen. Jeg betalte pr. Post. Praktisk.
Godbidder
nogle fordele.
ulemper

Vil rådgive venner: Ja

en meget flot ting, jeg arbejder med støv, det gør ondt af maskerne bag ørerne ved arbejdsdagens afslutning - og her er skønheden. Praktisk: Rose :: Rose :: Rose:

Jeg har arbejdet som frisør i 20 år. Naturligvis har jeg opnået opmærksomhed. Konstant bar en maske, når man arbejder med farvestoffer og kemi. Øre så ved du det gør ondt, akne klatrer ud. Og nu, bare skønhed. Meget behagelig og næsten umærkelig. Bare nødt til at suge det på forhånd, så klem forsigtigt og indsætte i næsen.

Vi tog disse filtre sidste forår, men de var stadig for store til en søn af 4 år. I år er hans næse vokset til dem, og de ooooochen hjalp i perioden med birkestøvning. Vi kunne gå, selvom vi i de sidste år ikke kunne gå fra indgangen til bilen uden nogen konsekvenser, straks snot-tårer. Vi blinker))))

http://24-ok.ru/viewtopic.php?t=46728

Japanske nasalfiltre eller stealth respiratorer

Usynlige nasalfiltre er et moderne, innovativt forsvar mod allergener, brændende, aerosoler, vira og bakterier. Unik japansk udvikling kendt på det russiske marked siden 2012. I løbet af denne tid har stygge åndedrætsværn fået brugernes tillid.

Som reklame

Kompakte nasalfiltre kan bruges i kombination til forebyggelse af allergier samt akutte åndedrætsinfektioner.

fordele

Usynlige åndedrætsværn er opfundet i Japan, hvor de anvendes aktivt og sælges overalt. I vores medicinske institutioner er de blevet brugt aktivt siden 2013 (dette er året for indgåelsen af ​​en eksklusiv kontrakt med et produktionsselskab til salg i Den Russiske Føderation og CIS). Næsefiltre har følgende fordele:

  • usynlig for andre;
  • har 3 grader af beskyttelse
  • at gøre vejrtrækning vanskelig
  • ikke forårsage ubehag
  • hold godt i næsen;
  • lavet af kvalitetsmaterialer;
  • let behandlet med sæbe eller desinfektionsmidler;
  • genanvendelige.

Allergiforbrug

Usynlige åndedrætsværn er i stand til at fange pollen, støv, dampe, forskellige aerosoler, brændende partikler, skimmelsporer. Filtre har en høj grad af luftrensning, ifølge resultaterne af undersøgelser er næsebeskyttelsesfiltre tildelt 3 grader af beskyttelse (testrapport nr. 1895 / 06-15 af 28. juni 2015)

Brug til forebyggelse af luftvejsinfektioner

Nasale åndedrætsværn kan bruges i stedet for regelmæssige masker under en influenzapidemi og andre respiratoriske infektioner. På grund af brugerens gode barrierefunktion af den usynlige respirator reduceres sandsynligheden for SARS betydeligt.

Ikke alle kan bære en medicinsk maske, fordi det forårsager ubehag og en negativ reaktion fra andre. Usynlig åndedrætsværn har ikke disse ulemper.

Relativ kontraindikation er en krumning i næseseptumet.

Beskyttelse mod uønskede faktorer

Slidende filtre er vist til personer, der lever i miljøvenlige regioner, arbejdstagere i farlige industrier, motorcyklister i kontakt med støv og skimmelsvamp, beboere i industrilande.

Typer af nasale filtre

Der er to typer af filtre: Næsemask og Pitstopper. Den første type er designet til tør næse, den anden bruges til rhinitis. Sammen med filtreringsfunktionen absorberer den fugt. "Pete stopper" kan bruges under en løbende næse af allergisk og smitsom natur, da den indeholder en svamp, der absorberer sekretioner.

Begge filterversioner er tilgængelige i to størrelser. Størrelse S er designet til børn og voksne med en lille næse. Standardstørrelse L er optimal for de fleste voksne.

Sådan bruges

Filtret er fugtet med vand og indsat i næsepassagerne. Jumperen skal passe tæt på næsen. I tilfælde af forkølelse skal filtre periodisk fjernes, skylles og derefter indsættes igen i næsen, der er fri for slim. Dette gælder især ved anvendelse af filtre som et middel til allergi.

Til desinfektion kan filtre dyppes i ethylalkohol eller vaskes med sæbe.

Kontraindikationer

Kontraindikationer til brugen af ​​filtre er ikke identificeret. De bør anvendes med forsigtighed hos børn, såvel som hos personer med tendens til næseblødning, signifikant krumning af næseseptum og nasepolypper.

Siden 2013 har VL 1 LLC været den eksklusive leverandør af japanske filtre til Nose Mask og Pete Stopper filtre.

PIT STOPPER FILTER D / NOSA BLOCKER KØLING N3 / L

NOS MASK FILTER D / DRY NOSE N3 / L

PIT STOPPER FILTER TIL NOSE BLOCKER COOLING N3 / S

http://apteka.ru/info/articles/novye-tovary/yaponskie-filtry-dlya-nosa-ili-respiratory-nevidimki-/

Afhjælpning af rhinitis usynlig åndedrætsværn

Fremragende beskyttelse mod allergi og vira (foto).

Usynlig Repirator er et filter, der indsættes i næsepassagerne og filtrerer luften ind i luftvejene. Den opbevarer partikler på 100 nm i størrelse. Disse kan være virus, støv, svampesporer, pollen osv. Jeg er allergisk over for pollen. Da jeg ankommer til min dacha, begynder jeg at nyse kontinuerligt, indtil jeg tager afsted til byen. Disse filtre er en ægte frelse. Før du kommer ud af bilen på hytten, indsætter jeg filtre i næsepassagerne, og se og se! Ingen allergier. de er absolut ikke mærkbare, da jumperen, der forbinder de to filtre, er gennemsigtig. Jeg kan anbefale dem at beskytte mod vira under en influenzapidemi. De masker, som alle bærer på dette tidspunkt, er jo så ubehagelige og ødelægge udseendet.

Disse filtre er lavet i Japan. Du kan købe dem i onlinebutikken cheery-shop.ru og nogle apoteker.

De kan genbruges og gribe dem i 6 måneder. De kan vaskes og genanvendes.

Ikke en panacea, desværre

Dette nye værktøj blev anbefalet til mig af en allergist-immunolog som en allergi profylakse. Jeg har allergi mod katte, eller rettere til deres pels, epithel og spyt. Når jeg går på besøg, hvor der er et dyr, bruger jeg dette filter. Men han er desværre ikke et universalmiddel for allergier. Fordi det stadig mangler nogle allergener. Faktum er, at min næse ikke er lille, det er, hvis jeg kan sige det, højt (højt over ansigtet), og næsepassagerne ikke runde, men langstrakte, ovale, og filtrene har en cirkulær form og fylder ikke passagerne fuldstændigt mellem og får luft med allergener.

Lægen blev anbefalet at bruge disse filtre i kombination med antihistaminer indeni (Rupafin, Suprastinex) og næsesprayer, der ikke tillader allergener at røre slimhinden (Prevalin). I kombination med disse værktøjer arbejder filtre med et brag, ingen allergier.

Og uden yderligere midler manifesterer sig allergi stadig, men noget senere end uden filter.

Ved rengøring af filteret bemærkede jeg små hår, som filteret holdt op - tilsyneladende fløj de i luften. Så jeg tror, ​​at filteret fungerer fint for dem, der kun er allergiske over for uld. Hvis der er en allergi over for epithel og spyt af dyr (mikroskopiske partikler af huden og tørret spyt, som flyver i luften selv med daglig rengøring af rummet), så skal filteret tæt lukke næsepassagerne, ellers vil allergenerne komme ind i luften gennem de uafdækkede intervaller. Det ville være rart at komme med ovale filtre!

Disse filtre sælges til 3 stk. I pakken, størrelse to - til børn og voksne. Filtre kan genbruges, de kan vaskes og genanvendes. Et filter er designet til en måned. Instruktionerne siger, at filteret kan bæres kontinuerligt i 4 timer. Jeg forsøgte længere, der var ubehag - hvor filteret rørte ved slimhinden, forekom irritation. Så det er bedre at følge instruktionerne.

Når man bærer tilstedeværelsen af ​​et ubemærket filter, er dets halvdele forbundet med en jumper så tyk som en fiskelinie. Imidlertid udvider filteret lidt næsen fra indersiden, lidt "kartoffel" fastgjort til næsespidsen.

http://xlebez.ru/sredstvo-ot-nasmorka-respirator-nevidimka/

Komfort og beskyttelse mod allergi vil give japanske næsefiltre

Undersøgelser udført i de seneste årtier bekræfter en hurtig stigning i antallet af allergiske sygdomme. Dette gælder især for byboere, hvilket i høj grad skyldes miljøforringelse.

I dag findes der forskellige metoder til behandling af allergier for partikler i luften, både medikamentiske og ikke-traditionelle. Men den vigtigste betingelse for dette er eliminering af enhver kontakt med stoffer, der forårsager en allergisk reaktion.

For at udføre sådan profylakse kan du forsøge at barrikere dig selv hjemme eller have en almindelig respirator, men i det moderne samfund er sådanne muligheder næsten ikke mulige.

Og hvorfor, hvis der er et mere bekvemt middel - japanske filtre til næse fra allergier.

Usynlig åndedrætsværn for næsen - behagelig beskyttelse

Den vigtigste kilde til allergener er indåndet luft.

Derfor er beskyttelse med nasale filtre blevet den bedste måde at forhindre næseslimhinden i kontakt med stoffer i atmosfæren.

Fordele ved det nasale filter:

  • høj grad af oprensning
  • filtrering af mikroskopiske partikler: bakterier, vira, røg, smog, aerosoler;
  • lille størrelse, hvilket gør dem næsten usynlige;
  • brugervenlighed;
  • bevarelse af kvaliteten af ​​vejrtrækning selv under fysisk aktivitet på grund af manglende modstandsdygtighed over for luftstrømmen;
  • ingen kondensation ved indånding, i modsætning til konventionelle åndedrætsværn;
  • giftfri, egnet til gravide og ammende mødre;
  • Mulighed for brug af både voksne og børn.

Filters popularitet i næsen for allergi skyldes deres alsidighed i brug.

De er i stand til at beskytte under alle forhold:

  • hjem fra støv, skimmelsporer, dyrehår;
  • udendørs fra plantepollen, giftige transportemissioner;
  • på offentlige steder fra bakterier og vira;
  • på arbejdspladsen fra industriel forurening.

Den eneste ulempe er behovet for at vænne sig til følelserne i næsen.

Men i de fleste tilfælde sker det ret hurtigt.

Komfortabelt design

Ifølge handlingsprincippet adskiller filtre af usynlig næse ikke sig fra den sædvanlige respirator, men de har meget mindre størrelser og et mere avanceret design.

Filtret er ret behageligt at montere i næsepassagerne og forbliver usynligt for andre.

Designet består af:

  • den ydre del;
  • fastgørelsesramme;
  • intern komponent
  • filter materiale.

De ydre dele til hver nasal passage er forbundet med en solid gennemsigtig fastgørelsesramme.

Med sin hjælp holder ministerner sikkert i næsen. Det bløde interiør bevarer filteret og skaber mere naturlige fornemmelser.

Oprensning af indåndet luft skyldes filtermaterialet.

Ved fremstilling af nasale filtre anvendes kun specielle medicinske hypoallergeniske materialer:

Takket være spunbond-membranen bevares mikropartikler med en størrelse på 100 nm. Cellulosemuskelen samler slim, der dannes under vejrtrækning.

Hvert sæt steriliseres ved brug af ultraviolet lys, inden de placeres i blisteremballage.

  • forårsager ikke ubehag
  • interfererer ikke med ansigtsudtryk, vejrtrækning, samtale
  • hurtigt vanedannende.

Effektiv rengøringsmekanisme

Essensen af ​​den allergiske reaktion er, at når irritationer rammer mastcellerne i næseslimhinden, reagerer immunsystemet i form af rhinitis eller overbelastning.

For at forhindre dette skaber mini nasale filtre en hindring for de partikler, der forårsager en sådan indvirkning.

At slippe af med snorken hurtigt og sikkert, er muligt, hvis du har anti-snorklip. Hvorfor skal problemet løses, og hvordan kan enheden hjælpe?

Før du bruger klosteret, lær hvordan du brygger, bruger og opbevarer det. Nøjagtigheder, nuancer og tips, der vil øge effektiviteten af ​​drikkevaren betydeligt.

Respirator typer

På grund af det faktum, at de japanske usynlige åndedrætsværn er tilgængelige i forskellige modifikationer, er de ideelle for alle.

Filtre fremstilles i følgende typer:

  • Næse maske;
  • Pit Stopper;
  • Næsemask til børn;
  • Pit Stopper til børn.
  1. Næsemask (L) med en diameter på 8 mm bruges hovedsagelig af voksne, mænd og kvinder med almindelige næser.
  2. Pitstopper (L) med en diameter på 6 mm er designet til personer med normal eller stor næse, primært til mænd.
  3. Næsemask og Pitstopper (S) med en diameter på 4 mm har de samme indikationer som de to første typer, men er beregnet til børn. Passer også til voksne med en smal næse, i de fleste tilfælde til kvinder.

Funktionelt formål

Afhængigt af diagnosen eller manifestationerne af allergi skal du bruge den korrekte type enhed. Dette giver den mest effektive beskyttelse og komfort:

  1. Næsemask Næsemaskfilter bruges til allergiske reaktioner uden sekret af slim, til den "tørre" næse. De beskytter åndedræt fra forskellige former for støv, dyreblod og hår, plantepollen, skimmelsporer, dampe og smog.
  2. Pit Stopper er nødvendig for personer med rhinitis, da det er i stand til at blokere den løbende næse. Det bruges til rhinitis med en anden ætiologi: allergisk eller infektiøs. Også i stand til at forhindre infektion af SARS og influenza.

Anbefalinger til brug

Nye Næsemask respiratorer er klar til brug. De er nok til at indsætte i næsen og justere positionen.

Da Pit Stopper kun fungerer i en våd tilstand, skal de placeres i vand før brug. Derefter skal du fjerne overskydende fugt ved at trykke og tørre lidt. Derefter er de klar til at arbejde.

Begge åndedrætsværn indsættes i næsepassagerne skiftevis til en sådan dybde, at fastgørelsesrammen bøjes tæt på næsespidsen tættere på bunden.

Derefter skal du justere deres position lidt for ikke at opleve ubehag under vejrtrækning. Du behøver ikke bekymre dig om i de første par minutter der vil være en følelse af at trække vejret. De går meget hurtigt, og tilstedeværelsen af ​​filtre i næsen mærkes næsten ikke.

Indånding skal ske gennem næsen.

På trods af at indersiden er i direkte kontakt med næseslimhinden, er det næsten ikke følt og forårsager ikke ubehag.

En stor fordel ved filtre, der er usynlig for næsen, er muligheden for flere anvendelser. Næsemask kan bæres op til 12 timer, næsten hele dagen.

Om aftenen skal du bare vaske og tørre. Pit Stopper har brug for regelmæssig skylning afhængigt af intensiteten af ​​slim sekretioner.

Hver pakke består af tre filtre. Ved daglig brug i 12 timer varer den normalt op til 1 måned. Filtrene opbevares i tæt lukket plastikbeholdere.

Effektivitet bevist ved forskning

Filtreringsmekanismen for japanske respiratorer blev testet empirisk.

At passere en luftstrøm gennem filteret, som er 24 gange hurtigere end indåndingshastigheden, var en 100% forsinkelse i eventuelle partikler, der kunne forårsage allergier.

Drop tvivl - læs anmeldelser

Anmeldelser af personer, der med succes har brugt filtre til næsen, giver ingen plads til tvivl.

Bestilt sidste sæson for en våd næse. Det hjalp mig. Jeg har sæsonbestemt pollinose fra juli til august. Med filteret er meget lettere. I starten var det usædvanligt, men så normalt. Det vigtigste er at vælge størrelsen korrekt.

Olga

Jeg føler ikke nogen besvær. Meget blødt. Et par dage blev det følt, at de er, men så glemte deres tilstedeværelse.

Jeg har tilbagevendende kininødem, gik sammen med lægerne, næsten til ingen nytte. Nu er jeg glad for, at de hjalp. Jeg vil stadig bestille, ingen steder at gå.

Tatiana

Købt sidste år. Spring pollinose oplevede meget med disse filtre. Jeg kan ikke glæde mig. Jeg er en allergisk person med mange års erfaring.

Det er nødvendigt at vænne sig til filtrene for en våd næse, og for tørre er de slet ikke følte. Helt usynlig. Nu kan jeg sikkert gå ud.

Helena

Vidunderlig ting! Jeg er allergisk overfor blomstrer. Første gang jeg lærte om næsefiltre sidste år, prøvede jeg det, meget lettere.

Ja, og vejr vejret, især i trafikpropper. Nu vil jeg ikke vente på en forkølelse, jeg vil lægge det på tidligere. Virkelig arbejde, jeg anbefaler!

Andrew

Jeg anbefaler mine patienter under behandling med medicin. Næsefiltre mindsker kontakten af ​​næseslimhinden med allergener. Behandlingen er mere effektiv, doserne og hyppigheden af ​​antihistaminpræparater reduceres.

Irina Valerievna

Bestil nu!

Japanske nasalfiltre kan købes på den officielle hjemmeside ved at bestille en ordre via telefon eller e-mail, der er angivet i afsnittet Kontakter. Du kan også finde adresserne på apoteker og institutioner, der sælger produkter i detailsalg.

Efter ordren er gyldig levering i Moskva og Rusland. Du kan også vælge en anden leveringsmetode ved betaling for varerne.

Næsefiltre - en uundværlig beskyttelse!

Til dato eksisterer den bedste måde at begrænse kontakten på nasal slimhinden med allergener simpelthen ikke. Derfor er deres erhvervelse et must.

Selv med behandling af allergier ved andre metoder, giver brugen af ​​filtre dig mulighed for hurtigt at slippe af med ubehagelige symptomer. Og for beboere i byer vil fungere som effektiv forebyggelse af luftvejssygdomme.

http://tovarovgid.ru/zdorovie/yaponskie-filtry-dlya-nosa.html
Flere Artikler Om Allergener